Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımızın Erdek ziyareti olumlu geçti”

Başkan Sarı,  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımızın Erdek ziyareti olumlu geçti”

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın A. Edip Uğur'un, Erdek ziyaretinden memnunum.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın A. Edip Uğur'un, Erdek ziyaretinden memnunum. Ziyaret, bizim açımızdan çok olumlu ve verimli olmuştur.” dedi. Uğur'un, önce belediyede kendisini dinleyerek, ilçenin sorunlarını bire bir öğrendiğini, ardından da meclis salonunda muhtarlarla buluşarak onların beklentilerini öğrendiğini vurgulayan Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
Çok deneyimli bir politikacı olan sayın Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına iyi bir başlangıç yaptı. İlçeleri de dolaşıp, muhtarları tek tek dinlemesi çok doğru bir davranış. Tabii ki, bu ziyaretlerden öğrendiklerinin sorunların çözümüne katkıda bulunması gerekir ki, bunun da Büyükşehir'in tüm kurumlarıyla işler duruma gelmesiyle birlikte gerçekleşeceğine inanıyorum. Sayın başkanımızın arkasında çok iyi bir teknik ekip de bulunuyor. Erdek ziyareti nedeniyle sayın Uğur'a teşekkür ediyorum.”
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı